Herbronning: nieuwe energie voor lichaam en geest

Herbronnen…. Terug naar je bron, je ware kern, je ware zelf.

Carine van den Stockt (kunstenares) en Els Vijverman (wellness – relaxatie en loopbaancoach) hebben een dag in elkaar gevlochten die dit als doel heeft.  Gedurende de dag mag je je aan een reis verwachten in de natuur vol relaxatie, tips en oefeningen.  Via creativiteit en meditatie kom je in de namiddag tot expressie van wie je in wezen bent.  Stilte, tot jezelf komen en verbinding maken staan hier centraal.

Een magische plek 

De dag gaat door op een magische plek midden in de natuur aan de voet van de Vlaamse Ardennen.  De locatie is goed uitgerust en zeer rustgevend.  Natuur, rust, genieten in het nu staan centraal.

Wat mag je concreet verwachten?

We starten met een kennismaking , gevolgd door een natuurwandeling- coaching. Hier wordt tijd genomen voor het delen van informatie en inzichten rond stresspreventie en energie opbouw.  Daarna volgen heel wat praktische oefeningen en tips m.b.t. relaxatie.  We dompelen je onder in yoga, ademhaling, de energie gevers, ontstressing en natuurbeleving.  ‘S middags genieten jullie van een lekkere, lichte en gezonde lunch.

In de namiddag doen we een meditatie om tot jezelf te komen.  Vanuit je intuïtie schilder je dan jouw eigen creatie op doek.  Je neemt je kunstwerk mee naar huis zodat je ook thuis nog kan nagenieten van jouw moment.  Terwijl een deel van de groep zich creatief uitleeft , krijgen de anderen een rustgevende massage.  Iedereen komt aan de beurt.  Ook na deze dag laten we je niet los want deze dag wordt gekoppeld aan een opvolgprogramma via mail.  Tot 12 weken na deze dag worden de inzichten en oefeningen verder geïntegreerd in je dagelijkse leven.

Extra info 

Deze dag kan je volgen voor 149 euro per persoon met een min van 4 en een max van 10 personen..  Er is begeleiding van 2 coaches inbegrepen, evenals alle materialen, herbronningsboekje, opvolgprogramma, gezonde lunch en zelfgebakken taart, je eigen kunstwerk, een heerlijke massage, doorlopend koffie en thee.

Heb je een groepje van minstens 4 mensen en wil je dit niet missen?  Contacteer Els (info@ekilibre-online.be of 0492 93 46 18) of Carine (carinestock@hotmail.com of 0477 88 17 65) om een datum vast te leggen.  Ideaal als vriendinnenactiviteit, vrijgezellenfeest of teambuilding.  Het programma past ook zeer goed binnen een preventie beleid voor stress en burn-out.  Vraag meer informatie om het eventueel op maat van je organisatie aan te passen.