Over Ekilibre

Passie voor wellness & gezondheid

Ekilibre verwent jong en oud

Ekilibre werd opgericht in juli 2010. Tot april 2015 werkten we op onze gezellige zolder in Nieuwerkerken. Sinds mei 2015 werken we in een ruime, gezellige en groene praktijk in Haaltert. Bijgevolg werden er ook extra mensen aangetrokken die elk hun specialisatie hebben en vast of freelance meewerken. Ons team werd groter en daardoor ook heel wat ervaring rijker. We volgen bovendien nog steeds veel bijscholing om onszelf en ons aanbod up-to-date te houden. We kiezen bewust voor producten en inrichting die goed zijn voor mens én milieu.

Het gebruiksgemak voor de klant staat centraal. Je kan nu ook online je eigen afspraak boeken, je klantengegevens bijwerken én je producten of cadeaubonnen bestellen in onze winkel of via onze webshop.

Met de jaren is Ekilibre uitgegroeid tot een bloeiende praktijk, maar de beginwaarde staan nog steeds centraal: werken vanuit het hart aan jouw welzijn in een huiselijke, gezellige sfeer, met een persoonlijke aanpak en service.

Je bent herboren wanneer je terug naar huis gaat
We geven je ontspanning en nieuwe energie. We maken lichamelijke spanningen los en zorgen voor een goede huidconditie. Daarnaast geven we ook gezondheidsadvies, zodat je je innerlijk fit en vitaal voelt en uiterlijk straalt. Door onze arrangementen kan je ook genieten van kwaliteitsvolle tijd met de mensen die je graag ziet. Je hoeft niet op reis te gaan om afstand te nemen van je drukke leven. Een halve dag in ons kuurcentrum laat je herleven, waardoor je de dagelijkse taken beter aankan. Vanuit de rust komt de kracht. Nieuwe ideeën en inzichten groeien vaak vanuit de rust.

Het Ekilibre-team

team image

Els

Els is zaakvoerster en drijvende kracht achter ekilibre. Ze is gezondheids- en wellnessconsulente, volgde reiki- en diverse massage- en phyto-opleidingen en is ook relaxatie en loopbaancoach. Maar bovenal is ze begaan met mensen en heeft ze een luisterend oor voor iedereen die het nodig heeft.

team image

Melissa

Melissa kwam in 2015 het ekilibre-team versterken. Ze is gespecialiseerd in schoonheidszorgen en heeft een extra specialisatiejaar ‘Styling artist’ gevolgd. Momenteel heeft ze haar eigen instituut en werkt ze als freelancer voor ons. Ze is vriendelijk, attent en zeer gedreven om van elke behandeling een unieke ervaring te maken. Ze werkt meestal op donderdag en zaterdag voor ekilibre.

team image

Ingrid

Ingrid is een fantastische massagetherapeute. Ze werkt energetisch en heeft ongelooflijk warme handen. Met haar levenservaring biedt ze een luisterend oor en heeft ze een warm hart voor iedereen die haar pad kruist.

team image

Ellie

Ellie versterkt ons team sinds augustus 2022. We zijn superblij met iemand als zij aan onze zij :-). Ellie heeft al jaren ervaring in de wellness , heeft reeds les gegeven aan schoonheidsspecialistes in opleiding en haar handen zijn goud waard. Haar hart is er trouwens ook 1 van goud.


Online een afspraak maken?


Boek online