Loopbaancoaching

Hoe zou het zijn om elke dag fluitend naar je werk te vertrekken?
Hoe zou het zijn om een job te hebben die jou energie geeft en waarbij je je talenten optimaal kan inzetten?

Het is mogelijk! Talloze voorbeelden uit mijn eigen leven en in mijn omgeving bevestigen dit. Ook voor jou kan dit de realiteit worden.

Focussen op talenten, vertrouwen en een positieve mindset

Het klopt natuurlijk wel dat het belangrijk is om eerst je talenten te leren kennen en een job te zoeken waarbinnen je al deze talenten zoveel mogelijk kwijt kan. Maar nog belangrijker is je geloof aan te wakkeren.  Het vertrouwen te voelen dat datgene waar je niet blij mee bent, kan omgebogen worden.  Dat wil ik als loopbaancoach mee helpen veranderen.  Jou het vertrouwen geven dat ook jij je droomloopbaan kan uitbouwen.  Dit alles vanuit een positieve mindset.  Want een positieve mindset zorgt voor meer geluk en succes.

Kritisch nadenken over jezelf

We gaan samen op pad en ontdekken een antwoord op de vragen:

WIE BEN IK?
WAT KAN IK?
WAT WIL IK?
WAT IS ER OP DE (ARBEIDS)MARKT?

maar ook

WAT BELEMMERT MIJ? om de loopbaan van mijn dromen te hebben.

Geloof in jezelf met een positieve ingesteldheid 

Vanuit een positieve ingesteldheid ontstaat innerlijke kracht. En het geloof dat alles mogelijk is. Ook wij geloven dat je heel veel kan bereiken als je er maar sterk genoeg in gelooft.

Het is zeker niet altijd nodig om van job te veranderen. Met een positieve mindset kan je ook positieve verandering teweegbrengen op je huidige werkplek, t.o.v. collega’s, management en/of directie, jezelf…

Extra info

Via VDAB kan je om de 6 jaar tot 7u loopbaancoaching volgen.  Cheque 1 is geldig voor 4u coaching en kost 40 EUR, cheque 2 is geldig voor 3u coaching en kost ook 40 EUR.  Meer info (en om een loopbaancheque aan te vragen) vind je via deze link: https://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding

Mag ik jouw coach zijn op weg naar een vervullende loopbaan?


Online een afspraak maken?


Boek online