Wel in je Vel coaching

Voel je terug verbonden met je ware zelf. Kom tot innerlijke rust en geniet volop van Jouw leven. Ontdek je ware aard en bevrijd je van beperkende overtuigingen. Volg je zielepad met passie en overgave.
Met wel in je vel wil Els jou inspireren en begeleiden naar meer mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel welzijn.

In de coaching gaan we samen kijken naar waar je naartoe wil en wat je daarvoor nodig hebt. Het is een vorm van begeleiding die uitgaat van de sterktes van jou als coachee. Els ondersteunt, motiveert en begeleidt je daarbij. Door een luisterend oor te bieden, de juiste vragen te stellen en mee te denken met jou, verkrijg je inzicht en zet je stappen naar een gelukkige, succesvolle toekomst.

Heb jij een onderwerp waarrond je wil gecoacht worden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het voordeel van gecoacht worden door Els is dat ze dat doet op een empatische, zachte maar duidelijke, efficiënte manier. Ze gebruikt ook andere tools dan enkel gesprek als dat nuttig en nodig is. Denk maar aan hartcoherentie, bach bloesem en kruidenremedies, relaxatie, kinesiologie, healing, energetisch – intuïtieve oefeningen, … Dit hoeft niet maar kan zeker ingezet worden.

De rustgevende setting draagt bij aan een ontspannen gevoel en een geslaagde sessie.  Op aanvraag kan Els ook online coaching geven of in de natuur.


Online een afspraak maken?


Boek online