Holistische coaching

In de coaching gaan we samen kijken naar waar je naartoe wil en wat je daarvoor nodig hebt. Het is een vorm van begeleiding die uitgaat van de sterktes van jou als coachee. Els ondersteunt, motiveert en begeleidt je daarbij. We gaan niet het verleden analyseren maar kijken naar de toekomst. Uiteraard kunnen er dingen uit het verleden besproken worden maar steeds om eruit te leren en niet om dit te analyseren. Door een luisterend oor te bieden, de juiste vragen te stellen en mee te denken met jou, verkrijg je inzicht en zet je stappen naar een gelukkige, succesvolle toekomst. Els zal ervoor zorgen dat je zelf achter de antwoorden komt, wat je zelf ontdekt kan je dieper verankeren en in beweging brengen. De wortels van coaching liggen in de positieve psychologie; met name steeds gericht op de mogelijkheden en niet op de onmogelijkheden.

Door iemand te hebben die je motiveert, luistert, begeleidt en ondersteunt zet je stappen die je anders niet zou zetten. Onderstaande thema’s kunnen aan bod komen. Maar deze lijst is zeker niet beperkt , heb jij een onderwerp waarrond je wil gecoacht worden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het voordeel van gecoacht worden door Els is dat ze dat doet op een empatische, zachte maar duidelijke, efficiënte manier. Ze gebruikt ook andere tools dan enkel gesprek als dat nuttig en nodig is. Denk maar aan mindfulness, hartcoherentie, EFT, bach bloesem en kruidenremedies, MIR, relaxatie, kinesiologie, …. Dit hoeft niet maar kan zeker ingezet worden.

De rustgevende setting draagt bij aan een ontspannen gevoel en een geslaagde sessie.

Mogelijke onderwerpen waarrond coaching kan: zelfvertrouwen, een gezond lichaam, communicatie, rouw, verdriet, aanvaarding, moeilijke gevoelens, stress en burn out, loopbaanvragen, HSP, relaxatie, zingeving, relaties, kinderen, ….

Wees welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via telefoon of in real life.


Online een afspraak maken?


Boek online