Herbronning: nieuwe energie voor lichaam en geest

Herbronnen…. Terug naar je bron, je ware kern, je ware zelf. 

Els Vijverman (wellness – relaxatie en loopbaancoach) en Sigrid Baert (massagetherapeut en coach) hebben een dag in elkaar gevlochten die dit als doel heeft. Gedurende de dag mag je je aan een reis verwachten in de natuur vol relaxatie, tips en oefeningen. Via creativiteit en meditatie kom je in de namiddag tot expressie van wie je in wezen bent. Stilte, tot jezelf komen en verbinding maken staan hier centraal.

We leren je nieuwe inzichten rond stresspreventie, geven je relaxatietips, laten je creatieve zelf naar boven komen en geven je een heerlijke massage

Laat je verassen door een gevulde en boeiende dag waar je nog lang van nageniet.  S middags voorzien wij een lekkere, lichte en gezonde lunch.  Ook na deze dag laten we je niet los want deze dag wordt gekoppeld aan een opvolgprogramma via mail. Tot 12 weken na deze dag worden de inzichten en oefeningen verder geïntegreerd in je dagelijkse leven.

Extra info

Deze dag kan je volgen voor 150 EUR./per persoon met een min. van 6 en een max. van 8 personen.. Er is begeleiding van 2 coaches inbegrepen, evenals alle materialen, opvolgprogramma, gezonde lunch, een heerlijke massage, doorlopend koffie en thee.

Heb je een groepje van minstens 6 mensen en wil je dit niet missen? Contacteer Els (info@ekilibre-online.be of 0492 93 46 18) om een datum vast te leggen. Ideaal als vriendinnenactiviteit, vrijgezellenfeest of teambuilding. Het programma past ook zeer goed binnen een preventie beleid voor stress en burn out. Vraag meer informatie om het eventueel op maat van je organisatie aan te passen.

Voor dit aanbod verwijzen we je door naar de wel in je vel coaching pagina van de site van ekilibre.  klik hier aub.


Online een afspraak maken?


Boek online