Bachbloesemconsult

Bachbloesemremedies zijn fijnstoffelijke energieën van wilde bloemen, struiken en bomen die door dokter Bach in de vorige eeuw ontdekt en onderzocht werden.

Zorg voor evenwicht in je gemoedstoestand 

De bloemenremedies helpen gemoedstoestanden die niet in evenwicht zijn, weer in evenwicht te brengen. De bachbloesemremedies kunnen helpen bij emoties zoals angst, onzekerheid, twijfel, schuldgevoel, onverwerkt verdriet, stress, verbittering, zorgen, piekeren, ongeduld…

We starten met een verkennend gesprek waarna we met behulp van kaarten de fijnstoffelijke energieën samenstellen 

Het is een complementaire en holistische heelwijze die uitgaat van een eenheid tussen lichaam, geest en ziel. Er zijn 38 remedies en we stellen de voor jou meest geschikte combinatie samen na een verkennend gesprek. We gebruiken als extra hulpmiddel de kaarten bij het boek Bachbloesems als energiehelpers in je dagelijkse leven van Veronika Reniers. De bachbloesems worden ten slotte kinesiologisch getest (= testen aan de hand van de spierspanning in je lichaam).

De samenstelling wordt ter plaatse bereid en best zes weken na elkaar ingenomen met water. Daarvoor zijn er twee eenvoudige manieren:

20 druppels oplossen in een fles water van 1,5 liter en uitdrinken gedurende de dag of

4 keer per dag een glas water + 5 druppels uitdrinken (best verspreid over de dag).

Vanwaar kwam deze passie?

Els leerde over bachbloesems aan de Europese academie (Gent) en verfijnde die kennis door verdere zelfstudie en ondervinding. Ze gaf zelf les over bachbloesems voor de Colruyt Group Academy aan groepen van 10 tot 30 mensen. Ook in de praktijk coacht ze regelmatig mensen om bachbloesemremedies te leren kennen en toe te passen.

Voor dit aanbod verwijzen we je door naar de wel in je vel coaching pagina van de site van ekilibre.  klik hier aub.


Online een afspraak maken?


Boek online