Phyto Pretty Woman / Pretty Men

Dit is onze meest gekozen gelaatsverzorging, een echte wellnessbeleving

We beginnen met een reiniging en peeling, gevolgd door een dieptereiniging om ervoor te zorgen dat je gezichtshuid helemaal zuiver is. Daarna krijg je een algenmasker en een kleimasker die we aanbrengen met een penseel, wat zeer aangenaam is voor de huid. Intussen geven we je een drukpuntmassage. Na het verwijderen van de maskers, masseren we je gelaat, nek en schouders met een verjongend serum. Ten slotte brengen we een dag- en oogcrème aan. Je huid voelt zijdezacht en zuiver aan. Je straalt en voelt je herboren. Je krijgt altijd een persoonlijk advies voor jouw huid mee.

Gedurende de hele verzorging brengen we je chakra’s of energiecentra in evenwicht met ons kleur- en lichttherapietoestel.

Deze behandeling duurt 60 minuten.

Ook als maandelijkse kuur op basis van de vijf elementen 

We bieden de Phyto Pretty woman / pretty men-gelaatsverzorging ook als maandelijkse kuur aan, waarbij je elke maand een andere verzorging krijgt, van een ander element (hout, vuur, aarde, metaal en water).

Extra opties

Bij elke gelaatsverzorging bieden we drie extra behandelingen aan. Vul dus gerust aan met:

Liftingslijn ageless: met kleur, licht en aangepaste producten wordt je gelaat gelift, waardoor ze er jonger zal uitzien

Anti-wallen- en anti-kringenbehandeling: je oogcontouren worden geactiveerd, zodat wallen en kringen minder zichtbaar zijn

Epilatie van bovenlip en wenkbrauwen

Zuiverend en ontspannend

Je straalt dankzij de verjongende, natuurlijke producten van Phyto 5

Gratis kleur- en lichttherapie tijdens de verzorging voor ontspanning en meer energie


Online een afspraak maken?


Boek online