Kindermassage

relaxatie massage, masseren kinderen, moeder en dochter arrangement, kindermassage, samen genieten van buiten massage met je kind kindermassage,  moeder en dochter arrangement

kindermassage, ouder en kind arrangement, samen genieten met je kind van een massage in ekilibre te haaltert

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens een sessie kindermassage komt een ouder of begeleider van het kind samen met het kind naar de praktijk van ekilibre.  We maken kort kennis met een drankje, zodat iedereen zich comfortabel voelt voor de massage start.  Het kind kan eventueel een knuffel meebrengen.

Els van ekilibre gebruikt technieken uit de shantala-babymassage, ontspanningsmassage en reiki.  Bij kindermassage gaat het over liefdevolle aanraking in aandacht en respect eerder dan het manipuleren van spieren.  Studies wezen uit dat wanneer kinderen regelmatig gemasseerd worden ze intensiever spelen, rustiger slapen, productiever zijn en minder agressief.  Naast het onstpannende effect zorgt de massage ook voor een betere inmmuniteit, bloedcirculatie en spijsvertering.

Onze eigen kinderen genieten ook enorm van oliemassages en daarom dat we dit willen delen met anderen.  De enige voorwaarde om een sessie kindermassage te kunnen doen is dat het kind voldoende lang kan stilliggen en geniet van liefdevolle aanrakingen.

U kan ook samen met uw kinderen komen genieten tijdens 1 van onze arrangementen.  Zo is ons moeder/dochter arrangement een echte topper maar zijn er ook mogelijkheden voor de hele familie in de vorm van een op maat samengesteld happy family arrangement.