Chakra-massage

Diepe ontspanning en innerlijke rust worden verkregen door het in balans brengen van de zeven chakra’s van je lichaam. De chakra-massage is een energetische massage die invloed heeft op jouw fysieke én op jouw emotionele gezondheid. Het is een reis doorheen de zeven chakra’s, waarbij je zintuigen aangesproken worden door gebruik te maken van aangepaste klanken en massagebewegingen per chakra. Laat je onderdompelen in deze totaalervaring.

Chakra’s zijn plaatsen in het energielichaam 

‘Chakra’ betekent letterlijk cirkel of wiel. Het is een term uit de traditionele Indiase cultuur waarmee een plaats in het energielichaam van de mens aangeduid wordt die van belang is voor zijn levenskracht (ki of chi).

Chakra’s liggen in heel wat plaatsen van het lichaam en ze hebben zeven hoofdchakra’s 

Er zijn veel chakra’s in ons lichaam. De zeven belangrijkste chakra’s lopen langs je wervelkolom tot aan je kruin. De chakra’s zijn te vergelijken met een soort energiebronnen. Ze zijn verantwoordelijk voor de activering van de diverse lichaamsfuncties zoals ademen, spreken, lopen enzovoort.

Er kunnen blokkades in het lichaam ontstaan…

Chakra’s kunnen ‘dichtzitten’, waardoor er blokkades in de energie ontstaan. Om dat te compenseren, worden andere chakra’s juist overactief, wat weer tot andere problemen leidt.

… en wij kunnen je daarbij helpen 

De chakra-massage brengt evenwicht in de energetische centra van je lichaam. Daarna wordt je volledige lichaam gemasseerd met aangepaste bewegingen per chakra. Op een zachte manier komt er zo een betere doorstroming. Na de massage voel je je diep ontspannen en lichter, omdat blokkades in bepaalde delen van je lichaam opgeheven werden. Soms zijn er meerdere massages na elkaar nodig, maar evengoed kan één sessie voldoende zijn.

Is het tijd om alles even los te laten en te herbronnen? Boek dan je eigen chakra-massage en voel je weer helemaal opgeladen!

Diepe ontspanning en innerlijke rust

Blokkades losmaken

Herbronnen en je energie heropladen


Online een afspraak maken?


Boek online