Phyto Sensitive skin

Deze gelaatsverzorging is ideaal voor een gevoelige huid 

We beginnen met een reiniging, gevolgd door een dieptereiniging om ervoor te zorgen dat je gezichtshuid helemaal zuiver is. Daarna krijg je een algenmasker en een kleimasker die we aanbrengen met een penseel, wat zeer aangenaam is voor de huid. Intussen geven we je een drukpuntmassage. Na het verwijderen van de maskers masseren we je gelaat, nek en schouders. Eerst met de handen en daarna met ons biodrainertoestel (om de lymfe te stimuleren en afvalstoffen af te voeren). Ten slotte brengen we een dag- en oogcrème aan. Je gevoelige huid wordt gevoed en in balans gebracht. Je straalt en voelt je helemaal ontspannen. Ook krijg je altijd een persoonlijk advies voor jouw huid mee.
Gedurende de hele verzorging brengen we je chakra’s of energiecentra in evenwicht met ons kleur- en lichttherapietoestel.
Deze behandeling duurt 75 minuten.

Extra opties bij Phyto Sensitive Skin

Bij elke gelaatsverzorging bieden we drie extra behandelingen aan. Vul dus gerust aan met:

Liftingslijn ageless: met kleur, licht en aangepaste producten wordt je gelaat gelift, waardoor ze er jonger zal uitzien.

Anti-wallen- en anti-kringenbehandeling: je oogcontouren worden geactiveerd, zodat wallen en kringen minder zichtbaar zijn.

Epilatie van bovenlip en wenkbrauwen: haartjes worden vakkundig verwijderd voor een gladde en verzorgde uitstraling.

Aangepast aan de gevoelige huid

Reiniging, diverse massages (3 soorten gelaats- en hoofdmassage) en gezichtsmaskers (2 soorten)

Natuurlijke en kwaliteitsvolle producten van phyto 5


Online een afspraak maken?


Boek online