Phyto Harmony

Gelaatsverzorging voor meer harmonie op basis van de vijf elementen

Je kan je verzorging kiezen op basis van het seizoen, je huidtype of de emotie van het moment.  Daarna volgt een reiniging en peeling, gevolgd door een dieptereiniging op twee manieren, om ervoor te zorgen dat je gelaat helemaal zuiver is. Dan volgt een algenmasker met etherische oliën en een drukpuntmassage van hoofd, nek en schouders. Dan krijg je nog twee massages: een manuele massage van gelaat, nek en schouders en een lymfedrainagemassage met ons biodrainertoestel (om de afvalstoffen af te voeren). Ten slotte krijg je een masker op basis van de natuurelementen (hout, vuur, aarde, metaal en water) dat we aanbrengen met een penseel, wat zeer aangenaam is voor de huid.

 

Elk van de vijf elementen heeft zijn eigen werking:

Hout brengt harmonie in de energie en de spieren van je gelaat.

Vuur brengt harmonie in de bloedcirculatie van je gelaat.

Aarde brengt harmonie in het bindweefsel en zenuwstelsel en bevordert de afvoer van afvalstoffen.

Metaal bevordert de lymfecirculatie en geeft de huid weer zuurstof en mineralen.

Water regelt de waterhuishouding en bevordert de hydratatie en de tonus van de huid.

Na het verwijderen van het masker maken we je huid proper. Je straalt helemaal en voelt je als herboren. Je krijgt altijd een persoonlijk advies voor jouw huid mee naar huis.

Gedurende de hele verzorging brengen we je chakra’s of energiecentra in evenwicht met ons kleur- en lichttherapietoestel.

Of je nu last hebt van acné, zwarte puntjes, een vette huid, verwijde poriën, eczeem, psoriasis, droge huid, roodheden, couperose, puistjes, vale huid, kraaiepootjes, rimpels, verouderde huid, wallen, kringen, …. Voor elk huidprobleem hebben we dankzij phyto 5 aangepaste producten.  We passen deze verzorging aan aan je huidtype of probleem.

Deze behandeling duurt 100 minuten.

 

Phyto Harmony ook als maandelijkse kuur op basis van de vijf elementen 

We bieden de Phyto Harmony-gelaatsverzorging ook als maandelijkse kuur aan, waarbij je elke maand een andere verzorging krijgt, van een ander element (hout, vuur, aarde, metaal en water).

 

Extra opties bij Phyto Harmony

Bij elke gelaatsverzorging bieden we drie extra behandelingen aan. Vul dus gerust aan met:

Liftingslijn ageless: met kleur, licht en aangepaste producten wordt je gelaat gelift, waardoor ze er jonger zal uitzien

Anti-wallen- en anti-kringenbehandeling: je oogcontouren worden geactiveerd, zodat wallen en kringen minder zichtbaar zijn

Epilatie van bovenlip en wenkbrauwen

Je kan ook kiezen voor de Phyto harmony Deluxe verzorging.  Dan wordt deze verzorging aangevuld met een warm voetbad en voetmassage en een handmassage tijdens het masker.

De meest uitgebreide gelaatsverzorging: een echte wellness-verzorging

Reiniging, vier verschillende massages en twee gezichtsmaskers

Natuurlijke en kwaliteitsvolle producten van Phyto 5: straal in elk seizoen en neem de verjongingskuur van de 5 elementen


Online een afspraak maken?


Boek online