Phyto Anti Age verzorging

Phyto gelaatsverzorging met een anti age effect

Na deze verzorging voel en zie je het resultaat. Je zal verstelt staan wat deze phyto anti age verzorging doet om je huid er jonger te laten uitzien.  Ideaal dus bij kraaienpootjes, rimpels en een wat verouderende huid.

We beginnen met een heerlijke voetmassage en warme compressen. Daarna krijg je een reiniging en peeling, gevolgd door een dieptereiniging op twee manieren, om ervoor te zorgen dat je gelaat helemaal zuiver is. Dan volgt een algenmasker met etherische oliën en een drukpuntmassage van hoofd, nek en schouders. Dan krijg je nog twee massages: een manuele massage van gelaat, nek en schouders om te verstevigen en een lymfedrainagemassage met ons biodrainertoestel (om af te voeren en met een anti age effect). Ten slotte krijg je een 5 kleuren masker op basis van de natuurelementen (hout, vuur, aarde, metaal en water) dat we aanbrengen met een penseel, wat zeer aangenaam is voor de huid.  Het masker werkt in op alle reflexzones van het gelaat waardoor een mooi effect ontstaat.  Elk van de vijf elementen heeft zijn eigen werking:

Na het verwijderen van het masker maken we je huid proper. Je straalt helemaal en voelt je als herboren. We werken af met een anti age serum, dag en oogcrème.

Je krijgt altijd een persoonlijk advies voor jouw huid mee naar huis.

Gedurende de hele verzorging brengen we je chakra’s of energiecentra in evenwicht met ons kleur- en lichttherapietoestel.

Deze behandeling duurt 100 minuten.

Benieuwd naar onze andere gelaatsverzorgingen? Ontdek ze hier..

uitgebreide & krachtige verzorging

Natuurlijke producten van Phyto 5 : topkwaliteit

Blijvend verjongend resultaat


Online een afspraak maken?


Boek online