Zwangerschap

Bij Ekilibre hebben we speciale aandacht voor zwangere vrouwen. We weten vanuit onze eigen ervaring hoe bijzonder het is om in verwachting te zijn. Zaakvoerster Els legde zich bovendien tijdens haar opleiding vooral toe op pre- en postnatale begeleiding en schreef er haar eindwerk over. Die specialisatie leidde intussen tot een jarenlange, succesvolle ervaring in de begeleiding en het verwennen van zwangere vrouwen.

Unieke wellnessbeleving voor jou en je kindje

Het zwangerschapsarrangement is dan ook een unieke wellnessbeleving, waarbij je als zwangere vrouw van top tot teen verwend wordt met speciale aandacht voor je kindje. Als er iemand meekomt (partner, vriendin, moeder…), krijgt die persoon aangepaste behandelingen die passen bij hem/haar en bij jouw arrangement.

Je krijgt massages van gelaat en lichaam, ontspanningsoefeningen, kleipakking en nog veel meer

Zwangerschapsmassage met speciale aandacht voor zware benen, rug, buik, hoofd, nek en schouders (als je iemand meebrengt, krijgt hij/zij een holistische relaxatiemassage van rug en hoofd, nek en schouders)

Ontspanningsoefening voor beiden

Gelaatsverzorging met phyto 5 producten (bio en zacht voor je huid) , werken ook op emotioneel evenwicht (als je iemand meebrengt, krijgt hij/zij een mannenverzorging of phyto happy skin-verzorging)

Violette kleipakking van de buik om striemen te voorkomen (als je iemand meebrengt, krijgt hij/zij een aangepaste pakking voor de rug met infrarood-warmtesessie)

Heerlijk voetbadritueel

Drankjes en iets zoets

De massage is aangepast aan jouw noden en we gebruiken kwaliteitsvolle producten

We werken steeds met kwalitatieve producten die niet schadelijk zijn voor jou of de baby. Als je gevoelig bent voor bepaalde producten, mag je dat uiteraard op voorhand melden, dan houden wij daar rekening mee. Ook als je op een bepaalde plaats meer last hebt of specifieke fysieke problemen, kunnen we daar aandacht aan besteden.

Wat breng je mee?

Breng je eigen badjas mee. Heb je geen badjas, dan kan je er eentje van ons gebruiken aan 5 EUR. Slippers kan je gratis van ons gebruiken.

Unieke wellnessbeleving voor de zwangere vrouw

Jarenlange, succesvolle ervaring

Bijzondere aandacht voor jou en je baby


Online een afspraak maken?


Boek online