Het element aarde wordt gesymboliseerd in deze zonnebloemen en aarde phyt ether

Het element aarde in balans

Het element aarde in balans brengen

Op Avontuur met Aarde: de tussenseizoen balans!

In de wondere wereld van de elementen is er een magische tussenperiode waarin Aarde het toneel steelt. Het staat voor celkwaliteit, vernieuwing, en zelfs vetvermindering – en dit allemaal dankzij de betoverende invloed van Aarde en de fantastische Phyto 5 producten! We gaan in deze blog op avontuur in de wereld van de elementaire huidverzorging met het element aarde.

Aarde: Een Wereld van Betekenis

Het element Aarde is als een schoonheidsgoeroe met geheimen diep in de grond. Het staat voor celkwaliteit en vernieuwing, zuivering, en transformatie. Het is als een wellnessbehandeling voor je bindweefsel en spijsvertering. En we hebben het nog niet eens gehad over het afvallen! Als je last hebt van een onzuivere huid, acne, jeuk, of zelfs uitgezette poriën, dan is Aarde jouw bondgenoot. Deze periode verbetert de kwaliteit van je cellen, en dat zie je terug in een stralende huid.

Een Emotionele Knuffel van Aarde

Maar Aarde doet meer dan alleen je huid opfleuren. Het brengt balans in je gedachten en daden, waardoor je zelfverzekerd en stabiel door het leven gaat. Je neemt sneller beslissingen, alsof je de wereld aan kunt. Het is als aarden, met je voeten stevig op de grond. En als klap op de vuurpijl, helpt het je om zowel voedsel als emoties te verteren.

Het Seizoensgebonden Feest van Aarde

Aarde komt vier keer per jaar als een soort ‘tussenfeestje’ tussen de seizoenen door. Het is een periode van zuivering en ballast loslaten, waardoor je in balans komt. En geloof het of niet, dit is het moment waarop je lichaam gemakkelijker van die extra kilo’s af kan komen. De perfecte gelegenheid om jezelf een “nieuwe ik” cadeau te doen!

Etherische Oliën

De sterren van Aarde’s show zijn de etherische oliën – citroen en cypres. Citroenolie reinigt, stimuleert de celstofwisseling en is als een frisse zomerbries voor je huid. Cypresolie doet dit ook, maar dan met een extra dosis ontspanning voor je zenuwstelsel. Het kan zelfs helpen als je middenin een grote levensverandering zit. Plus, ze ruiken geweldig!

Zink: Het Mineraal voor het Winnen

En laten we Zink niet vergeten, het mineraal dat helpt bij wondgenezing, huidherstel en celdeling. Het zit in elke cel van je lichaam en draagt bij aan een sterk immuunsysteem. Dat is nog eens een winnaar.

Dus, tijdens deze Aarde-periode nodigen we je uit om plezier te maken terwijl je in balans komt, zuivert en transformeert. Laat de energie van Aarde je begeleiden terwijl je stevig met beide voeten op de grond staat en klaar bent om te stralen in evenwicht en harmonie. Het is tijd om die Aarde-magie te omarmen en jezelf de knuffel te geven die je verdient! Met de aarde producten van Phyto 5 helpen we je vooruit om dit te realiseren. Ontdek meer over de aarde producten via onze webshop. Ook in het seizoensarrangement verzorgen we je op elk moment van het jaar met de het juiste element om in balans te blijven en te stralen. Welkom.

Klik hier om naar de blog van het hout element te gaan.

Klik hier om naar de blog van het vuur element te gaan.

Klik hier om naar de blog van het metaal element te gaan.

Klik hier om naar de blog van het water element te gaan.

Klik hier om naar de blog van de 5 elementen te gaan.