Babymassage

Je baby masseren is een van de zaligste momenten die er zijn. Niet alleen voed je zijn/haar huidje met een zalig ruikende olie, de verbondenheid en intimiteit die ontstaat, is zeer belangrijk voor de hechting en relatie met je kindje.

In een sessie babymassage leren we je hoe je jouw baby een heerlijk verwenmoment schenkt. Door te kijken en na te bootsen leer je een massage van een 20-tal minuten aan. Na de sessie krijg je alles op papier mee naar huis.

new mama arrangement, babymassage, massage voor je baby, quality time met je baby, workshop babymassage, je baby leren masseren in ekilibre te haaltet

We baseren onze technieken op de shantala-babymassage uit India. Daar is het masseren van baby’s een dagelijks ritueel. Het is een ritmische massage die erop gericht is met aandacht en respect bij je kind te zijn. Baby’s worden er rustiger door en slapen beter. Het gevoel van geborgenheid verbetert, waardoor de baby zich beter zal ontwikkelen op cognitief en emotioneel vlak.

Je kunt je baby masseren vanaf de geboorte. Kijk ook eens naar ons speciaal arrangement voor mama met baby. Het is een zalig verwenarrangement na de inspanningen van de bevalling en de eerste dagen/weken thuis.