Zwangerschapsmassage

 

 

 

 

 

 

 

De zwangerschap is een uitgelezen moment om je eens te laten verwennen. Je doet er niet alleen jezelf een plezier mee, maar ook je baby zal er van kunnen genieten.

Kom onze heerlijke zwangerschapsmassage eens proberen. We beginnen met een heerlijke rugmassage (die in zijlig uitgevoerd wordt) en gaan dan naar de benen, waar we een zachte lymfedrainage uitvoeren. Deze massage van de benen is ideaal voor aanstaande mama’s die last hebben van zware benen en vochtophoping, maar doet vooral echt deugd. Nadien worden de voeten, armen en handen verwend en ten slotte kun je genieten van een heerlijke hoofd-, nek-, schouder- en aangezichtsmassage (met technieken uit lymfedrainage en shiatsu).

We gebruiken in de massage graag ons speciaal warme water kussen waar de zwangere vrouw heerlijk zacht op ligt en extra kan ontspannen door de inwerking van de warmte van het water.

Speciaal voor de zwangere vrouw hebben we ook een heerlijk verwenarrangement samengesteld. Kijk op de pagina verwenarrangementen voor meer uitleg.

Onze prijzen kan u bekijken op onze prijslijst.

Geinteresseerd?  Maak dan snel je afspraak voor een massage alleen of met z’n 2.