Reiki

reiki, genieten van handoplegging, handoplegging, reiki massage in ekilibre te haaltertbuitenmassage reiki, reiki, handoplegging, reiki massage, healing, ontspanningsmassage in ekilibre te haaltert reiki, handoplegging, healing, reikimassage, genieten van reiki en massage in ekilibre te haaltert

 

 

 

 

 

 

 

Reiki is een japans woord en betekent ‘universele levenskracht‘. Het is de kracht die het leven op aarde doordringt en stuwt. Tijdens een reikibehandeling werken we met deze kracht en laten ze via onze handen stromen naar de ontvanger om wat uit evenwicht geraakt is, opnieuw te helen.

Voor we een healing met reiki doen testen we eerst kinesiologisch welke plaatsen op het lichaam (chakra’s, organen, ….) meest healing nodig hebben.  Na een behandeling testen we opnieuw zodat u zelf het verschil kan voelen.

We kregen onze inwijding van Veronika Reniers – reikimaster van centrum Ki en co uit Denderwindeke. Onze 2e graadsinwijding kregen we van Marie Anne Verhulst uit lede (het reiki huis).  Zij leerde ons te werken op afstand en met symbolen.

Reiki bracht heel wat positieve dingen in ons leven.  Niet alleen kun je jezelf ‘helen’, ook onze kinderen en klanten ondervinden dagelijks de toegevoegde waarde die reiki in ons leven bracht.

Lees meer over de voordelen en werking van reiki in deze blog.

We werken met reiki volgens de principes van Mikao Usui.

Alleen voor vandaag:
Laat boosheid los
Laat bezorgdheid los
Wees dankbaar
Werk oprecht
Wees vriendelijk tegen alle levende wezens
In de morgen en in de avond, denk dit in je geest, reciteer dit met je mond
Verbeter geest-lichaam met de Usui Reiki-methode