Holistische relaxatiemassage

Bij de holistische massage werken we aan het in evenwicht brengen van lichaam en geest en mensen (terug) in hun kracht zetten.  We noemen deze massage ook bio-energetisch, omdat ze verrijkt is met een portie reiki en dus op energetisch vlak werken. Het bio-aspect komt voort van de massageoliën die we gebruiken. We gebruiken tijdens onze massages enkel zuiver biologische massageolie (verrijkt met etherische oliën) van Sjankara of Phyto 5. De olie wordt zorgvuldig gekozen en aangepast aan uw behoeftes.

holistische relaxatiemassage, relaxatiemassage, relaxatiemassage per 2, samen genieten van een duomassage, massages in ekilibre te haaltert holistische relaxatiemassage, massage per 2, duomassage, ontspannende massage, samen genieten van een duomassage, massages in ekilibre te haaltert holistische relaxatiemassage, samen genieten, duomassage, massages, rugmassage, warme handen in ekilibre te haaltert buitenmassages in de tuin, duomassage, massage per 2, holistische relaxatiemassage, relaxerende massage per 2 in ekilibre te haaltert

Het is de meest eenvoudige vorm van massage omdat er geen andere hulpmiddelen dan de handen gebruikt worden maar het is de meest populaire massage.  We gebruiken verschillende zachte en hardere technieken, afhankelijk van wat de gemasseerde nodig heeft. Spanningen worden losgemaakt, je komt in een diepe rust terecht en krijgt daardoor ook meer energie om je dagelijkse beslommeringen aan te kunnen. Je wordt gemasseerd in je totaliteit met respectvolle aandacht.

Naast het brengen van ontspanning, zorgt een massage ook voor:

  • verlichting van spierpijnen,
  • versoepeling van gewrichten,
  • stimulatie van het lymfesysteem waardoor overtollig vocht en afvalstoffen verdwijnen,
  • kalmeren van het zenuwstelsel,
  • verbetering van de doorbloeding,
  • vermindering van stress en spanningen,
  • oplossen van blokkades
  • meer stroming van energie in het lichaam.

U kan deze massage boeken als volledige lichaamsmassage (60 of 90 minuten) of enkel als rugmassage (30 minuten).  U wordt alleen of per 2 gemasseerd.