Antistressmassage hoofd, nek en schouders

Een antistressmassage van hoofd, nek en schouders is een heerlijke beleving. De massage duurt een half uurtje en er worden verschillende technieken gebruikt. Er wordt een combinatie gemaakt van drukpuntmassage, lymfedrainageontspanningsmassage en reiki.

We starten met onze aura flora spray waarbij je in een diepe ontspanning komt. Dan gebruiken we phyt ether van het element metaal om de longpunten open te maken: een heerlijke geursensatie.

Sfeerbeeld bij ekilibre te Haaltertmassage in ekilibre te haaltert, anti stress massage van hoofd en en schouders. losmaken van de spieren en tijd voor jezelf.  duomassage, massage per 2, genieten per 2massage in ekilibre te haaltert, rugmassage en antistress hoofd nek en schouders. losmaken van de spieren en tijd voor jezelf, buitenmassage, massage in duo, massage per 2, duomassage buitenmassage in ekilibre te haaltert, anti stress massage van hoofd en en schouders. losmaken van de spieren en tijd voor jezelf. Buitenmassage.

Met een zorgvuldig uitgekozen massageolie gaan we achtereenvolgens gelaat, nek en schouders en hoofdhuid masseren.  We gebruiken technieken uit de ontspanningsmassage en shiatsu (japanse drukpuntmassage).

Aan het einde van de massage krijg je nog een heerlijke reiki massage van gelaat, schouders en hoofd.

Wie dat wil kan tijdens de massage zijn energetische centra of chakra’s laten harmoniseren met chroma therapie.

Zo ontstaat een heerlijke geur-, kleur- en voelbeleving voor ontspanning, meer evenwicht en harmonie.