Kuurbehandeling

kuurbehandeling van phyto5 gelaat en lichaam. 5 kleuren masker met klei, kleipakking met 5 elementen in ekilibre te haaltert kuurbehandeling van phyto5 gelaat en lichaam. 5 kleuren masker van klei. 5 elementen in ekilibre te haaltert

De volgende kuurbehandelingen kunnen geboekt worden:

Phyto 5 harmony gelaat

6 verzorgingen van het gelaat waarbij alle natuurelementen (metaal, hout, vuur, aarde, metaal en water) achtereenvolgens in evenwicht gebracht worden voor een stralend gelaat.  Aangeraden frequentie: elke maand een andere verzorging. Prijs: 80 EUR/verzorging, bij betaling in 1 keer: korting te bespreken met Els bij het boeken van je kuur.

Phyto 5 inner balance-kuur lichaam

zesweekse kuur van lichaamspakkingen waarbij alle natuurelementen (metaal, hout, vuur, aarde, metaal en water) achtereenvolgens in evenwicht gebracht worden.  De kuur zorgt voor innerlijke balans en een weldadig, relaxerend gevoel. Ideaal voor mensen met lichamelijke klachten om meer evenwicht in het lichaam te brengen. Aangeraden frequentie: om de 1 a 2 weken een andere lichaamsbehandeling. Prijs: 80 EUR/verzorging, bij betaling in 1 keer: korting te bespreken met Els bij het boeken van je kuur.

Phyto 5 losmaken 3 voudige verwarmer kuur

kuur van 4 losmakende rugverzorgingen en een persoonlijke berekening van je bioritme.  Per zone op de rug wordt gewerkt met drainage, serums, warme kompressen, etherische olieën, massage, klei-pakkingen, kleurentherapie, …. Om deze zone volledig los te maken en te zorgen voor een goede energie doorstroming.  Er zijn 4 verzorgingen nodig verspreid over 3 zones: bovenrug, nek en schouders / middenrug / onderrug en bekken.  Bij de eerste behandeling wordt een bioritme bepaling gedaan en een behandelplan opgesteld volgens jouw specifieke noden.  Prijs: 90 eur/sessie en bij betaling in 1 keer: korting te bespreken met ELs bij het boeken van je kuur.