Over onze producten

Phyto 5

Staat voor er goed uitzien en je goed voelen, zowel mentaal als fysiek. Sta in je kracht is hun slogan.  Ik werk graag met hun geuren en kleuren.  De actieve bio-ingrediënten (algen, klei en etherische oliën), lymfedrainage en kleur- en lichttherapie brengt je huidconditie in balans en herstelt ook het innerlijke evenwicht. Door deze innerlijke balans behoud of herwin je je energie, vitaliteit, uitstraling en evenwicht.  Phyto 5 houdt rekening met de energeticaleer van de Chinese medische wetenschap en de 5 elementenleer (hout, vuur, aarde, metaal en water), reflexzones op lichaam en gelaat. We verkopen alle gelaat – en lichaamsverzorgingsproducten van phyto 5.

Phytocure

Zijn hoogwaardige supplementen die helpen uw gezondheid te ondersteunen.  Ze bestaan uit natuurlijke bestanddelen die ons lichaam voeden door het te voorzien van micronutriënten en actieve bestanddelen, waaraan je vaak een tekort hebt. Ze vervangen geen gezonde voeding, maar vullen die wel aan.  Bij gebruik van Phytocure-voedingssupplementen voel je je fitter en vitaler. Ook je huidstructuur verbetert.

Naobay

Naobay is ervan overtuigd dat natuurlijke producten beter zijn voor jou en voor het milieu.  Daarom zal je nooit schadelijke ingrediënten zoals parabenen, siliconen, PEG,… terugvinden in NAOBAY producten.  Met een mix van actieve organische oliën en plantenextracten heeft NAOBAY een lijn producten gecreëerd met voedende, hydraterende, kalmerende en regenererende eigenschappen.   Ook de verpakking is gemaakt uit gerecycleerd materiaal en is bioafbreekbaar.  Er is een lijn voor gelaatsverzorging, lichaamsverzorging en  babyverzorging.

The herborist

The herborist brengt 100 % natuurlijke voedingssuplementen op de markt, louter gebaseerd op planten, kruiden en ingrediënten uit de oceaan.  Voedingssupplementen zijn geen geneesmiddelen, maar ondersteunen de gezondheid.  Ze houden ons fit en gezond en bevatten geen synthetische namaakmoleculen.

Go4balance

Go 4 balance brengt een productengamma op de markt gebaseerd op de vier elementenleer. Deze fyto therapeutische druppels helpen om evenwicht te vinden op emotioneel, mentaal en lichamelijk vlak.  Elk flesje is een krachtige synergie van verschillende kruiden die snel en effectief inwerken, ze zijn voor orale inname bestemd en zijn aanwendbaar voor het hele gezin.

Yogi thee

Biologische, ayurvedische thee met heerlijke smaken en veel variëteit.  Elk builtje heeft een leuke, inspirerende boodschap.  Je ondersteunt met je aankoop ook sociale, ecologisch en maatschappelijk verantwoorde projecten.

Sjankara

etherische olieën en verzorgingsproducten van onberispelijke kwaliteit.  Voor onze yin/yang douchegel, body lotion, massageolieën en badolie gebruiken we deze producten naar een recept van Geert van Sjankara.

Link naar onze webshop waar u de meeste van onze producten kan vinden.

En verder…..

Biosun oorkaarsen, rescue bachbloesemremedies, leuke cadeaupakketjes, …