Getuigenissen

Het resultaat van de hoofd-, nek- en rugmassage was en is fantastisch! Dat drukkend gevoel in mijn hoofd is vrijwel verdwenen, zeker als ik me kalm houd.  Ik ben opgelucht en blij en kan je niet genoeg bedanken.  Ik kom zeker terug voor een nieuwe behandeling!

Sonja

Na lange tijd heb ik deze nacht nog eens goed kunnen doorslapen.

Deze morgen fris opgestaan met veel “goesting” om van alles te doen.
Merci voor de rustgevende behandeling.

Ann

Afgelopen kerstvakantie besloot ik dat het tijd was om mezelf eens te laten verwennen. Ik had een moeilijke periode achter de rug en wilde wat tijd voor mezelf. Het ‘Welness-concept’ was voor mij nog onbekend terrein en daarom ging ik te rade bij mijn collega’s. Zij raadden mij Ekilibre aan.

Via e-mail legde ik contact en ik kreeg meteen een persoonlijke reactie terug. Ook bij mijn aankomst viel mij meteen de persoonlijke, rustige aanpak op. Ik kreeg een duidelijke uitleg over de verschillende soorten massagetherapie en er werd ook naar mij geluisterd, echt deugddoend!

De massage zelf heeft me ook echt tot rust gebracht. Ik denk dat het vooral de combinatie van alles was: de persoonlijke aanpak, de rustieke setting, de natuurlijke producten, … Alles om je terug in evenwicht te brengen. Dankjewel!

Griet

Ekilibre zou je kunnen omschrijven als een geborgen locatie waar voldoende tijd en ruimte is om te genieten van het gekozen arrangement of behandeling.
De inrichting is net, verzorgd, aangenaam en aangepast aan de behandeling.

Els geeft een open en eerlijk advies en besteedt veel zorg aan de klant.

Bij de hoofdmassage word je bewust van elk plekje dat gemasseerd wordt en het biedt een geestelijke ontspanning.
Bij de voetmassage krijgen de spieren meer zuurstof, de bloedsomloop wordt gestimuleerd en vermindert het zwaartegevoel van de benen.
De relaxatiemassage is een stevige manuele massage waar je van de lange strijkbewegingen een positief gevoel en energie krijgt, de stress is weg.

Alice BlondeelMassagetherapeut

Ik heb Els ervaren als iemand warm, iemand die begaan is met haar klanten. De ontvangst was heel hartelijk en vooral ook ontspannen. Na een lekkere tas koffie startte de behandeling en ik heb me werkelijk twee uurtjes eens weg van de wereld gevoeld. De muziek op de achtergrond hielp hier zeker bij.

Bovendien hadden we een heel aangename babbel die ik niet snel zal vergeten. We praatten over dagdagelijkse dingen maar ook over het leven in het algemeen. Ik neem dit met me mee.

De zaak is heel gezellig ingericht en vooral ook uitnodigend. Ook de producten die ik heb gekocht zijn volledig naar wens. Ik heb heel goed advies gekregen en ben heel tevreden met wat de producten nu als effect hebben op mijn huid.

Sylviajanuari 2017

Bij Ekilibre kom je terecht in een oase van rust, warmte en gezelligheid. Ik kijk er keer op keer naar uit om er een bezoekje te brengen. Je wordt er steeds met open armen ontvangen.

Schoonheidsbehandelingen en massages worden er gegeven in een rustige, sfeervolle ruimte en met de passende achtergrondmuziek kom je echt helemaal tot rust. Je krijgt ook tips en advies aangeboden over de verzorging van je huid en lichaam.  Wie ook thuis deze verzorging wil verder zetten, kan altijd terecht in het winkeltje.

Na een bezoek aan Ekilibre ga je helemaal bevrijd terug naar huis.

Evi Temmerman

Hartelijk dank voor de fijne chakra-massage deze namiddag. ‘k Heb er ongelooflijk van genoten!

Ann

Het was heel lang geleden dat ik me zo ontspannen en goed gevoeld heb, het was af.

De sfeer, de omgeving, de juiste mensen met de juiste spirit… echt een dag waar ik van genoten heb en me bewust geworden ben dat ik meer naar mijn lichaam moet luisteren.

Heidi

Ik heb enorm genoten van de massage, je doet het met stevige en zorgende handen.
Je hebt ook een fijne ruimte die uitnodigend is en warm.
Tijdens de massage ervaarde ik een grote rust die van je uitging en ook een grote deskundigheid.

Lies

Els, je bent een rustig aangenaam persoon, je stelt nieuwe klanten onmiddellijk op hun gemak, je ontvangt je klanten alsof het vrienden zijn. Je geeft uitgebreid advies over je producten. Alles is gezellig ingericht en heel netjes!

Christelle

Super bedankt voor de zalige gelaatsverzorging. Ik vind het altijd heel fijn om langs te komen, je bent instant relax als je binnenkomt. Ik voel me ook altijd zo enorm welkom 🙂 Ik heb net eens in de spiegel gekeken en inderdaad ik zag echt een verschil. Mijn huid is een pak minder grijs, er zit een gezonde blos op en ook de donkere kringen onder mijn ogen zijn al minder!

Normaal als ik een gelaatsverzorging laat doen ziet mijn huid er rood en vlekkerig uit en brandt ze enorm. Nu voelde mijn gezicht verfrist, veel minder vermoeid en ontspannen. Dankjewel!

Ook de lymfedrainage vond ik zalig (was bijna in slaap gevallen) en de massage van mijn hoofd heeft enorm goed geholpen tegen de hoofdpijn waar ik al een tijdje last van heb! Zeker en vast geslaagd dus! Ben benieuwd welk effect de productjes gaan hebben! Ik ben in ieder geval helemaal relax.

Kelly

Els is een lief en vriendelijk persoon, zachtaardig en stelt mensen meteen op hun gemak.
Ze doet haar werk met hart en ziel en daardoor is alles tot in de puntjes geregeld.

Het advies dat ze daarbij geeft is altijd juist en voldoende, een aanrader!

Christel

Bedankt voor de uitstap, de kindjes vonden het heel fijn. Wout zei blijkbaar bij aankomst op de school dat hij het de leukste uitstap ooit vond! 🙂

Liesbethleerkracht Inkendaalmaart 2017

Ik werd direct op mijn gemak gesteld door Els en kreeg een lekker theetje terwijl ik wachtte om aan de Pretty womanverzorging te beginnen.

De inrichting van Ekilibre vind ik schitterend, je bent op je gemak door de omgeving en de geur in de ruimtes. Alles is supermooi aangekleed. Echt een leuke stijl. En toen begon de verzorging, Els vertelde wat ze juist ging doen, met welke producten en waarom.

En dan begon het genieten! Zalige producten, rust, ik vergat eventjes de dagelijkse stress – binnenkort ga ik zeker nog eens terug!

Kristel Paepe