Cursus gembercompressen

22/11/2018
19:00 - 22:00
Ekilibre

Categorie(ën):


gembercompressen

Met gembercompressen leggen kan je je energie weer helemaal opladen.  Je legt de warme compressen op pijnlijke spieren en plaatsen op je lichaam en de werking van de warmte en de gember doet zijn werk.  Vooral de onderrug en nieren kunnen helemaal opladen dankzij deze compressen.  Na een behandeling voel je je rustig en slaap je beter maar tegelijk worden je batterijen weer helemaal opgeladen.

In deze avondcursus leren we je hoe je de gembercompressen maakt en toepast bij elkaar.  Alle materiaal is voorhanden, je krijgt de uitleg ook mee op papier naar huis.  De theorie is eenvoudig en de avond is dus vooral zeer praktisch opgebouwd waarbij je leert de compressen bij elkaar toe te passen en een lichte massage van onderbenen en voeten te geven (gebaseerd op de shiatsu drukpuntmassage uit Japan).

De kostprijs is 40 EUR/pp/avond en je schrijft bij voorkeur per 2 in zodat je op elkaar kan oefenen.  Heb je niemand om mee te nemen, laat ons iets weten en we bekijken of je alsnog kan deelnemen.

Schrijf je hier in.

Kaart wordt geladen...

0 - iCal