Zomerpromoties van ekilibre

We hebben nog plaats in onze zomeragenda.  Daarom volgende zomer-promoties.  Kies er eentje dat bij je past of probeer ze allemaal :-)!

  • Bij boeking van een lichaamspeeling/scrubmassage(35 eur/pp) of eenlymfedrainage massage (60 eur/pp) ontvang je een zomerse smoothie + gezond hapje.  Als je iemand meebrengt betaalt deze persoon slechts 50% van de behandeling of krijgen jullie elk 25% korting.
  • Op maandag, dinsdag en donderdag krijg je bij elke verzorging of massage van minstens 30 min een gratis handmassage of voetmassage met de balans – brengende go 4 balance cremes.  Een aanrader!
  • Verjaardagsactie: in de maand dat je verjaart krijg je een glaasje cava en een drukpuntmassage van hoofd, nek en schouders extra bovenop wat je gepland hebt.  Vermeldt bij je boeking: ik verjaar! en wees welkom.
  • Heerlijk zomerarrangement met verschillende verwennerijen: voetbad met kruiden, rugmassage en benenmassage, scrubmassage, jacuzzi en zoveel meer….  3u genieten ….
  • Speciale Phyto 5 aanbieding voor gelaatsverzorging: 2 verzorgingen voor de prijs van 1!  De eerste verzorging (70 min) boek je voor je reis ter voorbereiding op de zon & de 2e verzorging (45 min) krijg je na je vakantie om terug helemaal te hydrateren en je bruine kleur langer vast te houden.  Samen te boeken via telefoon (0492 93 46 18) + betalen van 80 eur bij eerste afspraak (bedrag voor beide verz).

BOEK Hier online!